Home > ... > Palve peaministri pärast

Palve peaministri pärast

detsember 1st, 2000

Tõlkija: Külvi Kuusk

Selle kirja saatis peaminister Barakile Bet Ge´ula messianistlike juutide kogudus.
Kallis härra Peaminister!

Shalom! Oleme messianistlikud juudid ja Jeruusalemma Bet Ge´ula koguduse liikmed. Palvetame praegustel rasketel aegadel teie ja kõigi israeliitide pärast. Tahame juhtida teie tähelepanu sellele, et Iisraeli tänane olukord on jahmatamapanevalt sarnane sellega, millest loeme 2. Ajaraamatu 20. peatükis. Lühidalt öeldes, kuningas Joosafat sai teada, et vaenlaste väehulgad tulevad teda ründama. Joosafat kartis ja pöördus Issanda poole. Täna oleme meiegi vaenulike jõudude poolt ümber piiratud. Nii nagu Jumal näitas Joosafatile täpselt, mida tal tuli teha, näitab Ta teilegi, kui te Teda otsite. Meie palvetame jätkuvalt teie ja kõigi Knesseti liikmete eest. Olge julged ja tugevad ja uskuge Iisraeli Jumalasse.

Peaministri kantselei saatis vastuse, tänades messianistlikke juutkristlasi nende kirja ja palvete eest.

admin ...

Comments are closed.