Home > Tunnistused > JUMALA RAHVAS ÕNNISTAGU IISRAELI

JUMALA RAHVAS ÕNNISTAGU IISRAELI

mai 1st, 2002

Joel Rang

Tapa Metodisti koguduse pastor Joel Rang sai hiljuti ilmutuse sõnumeid Issandalt.
”Mõne nädala eest, olles palvekoosolekul Oleviste kirikus, tekkis ülistuse ajal tungiv vajadus minna Maarja kabelist käärkambrisse. Seal süütasin valguse ja mu pilk jäi peatuma seinal asuval suurel pildil. Nägin miljonid inimesi, kes olid kogunenud Nigeerias koosolekule. Nägin nende inimeste seas nägemuses Jeesust.

Läinud tagasi oma kohale, rõõmustasin südamest, sulgesin silmad ja nägin põldu ja sellel viljapäid, mis oli rasked ja allapidi vajunud. Sain sõnumi, et lõikus on valmis: „Paluge lõikuse Issandat, et ta saadaks töötegijaid välja oma põldudele.“ Neil päevil võetakse kokku lõikus kõikjal üle kogu maailma.”

Olime Tapa Metodisti Koguduses ülistamas Issandat ja laulsime laulu „Oo, Jeruusalemm“, milles sõnad „Rahu olgu väravais, rõõm olgu tänavail…“ Läksin oma kohale, panin silmad kinni ja sain sõna: „Sa ei tea, kui paljud inimesed ja isegi terved rahvused neavad täna Jeruusalemma ja Iisraeli. Seetõttu on nii oluline, et Jumala rahvas õnnistab Jeruusalemma, sest õnnistuse vägi on tugevam ja võidab needuse.“
See oli värske ja Jumalast lähtunud sõnum vajadusest õnnistada Iisraeli, mis kinnitab meid Piibli sõnumit tõena võtma.

admin Tunnistused

Comments are closed.