Home > Lühisõnumid > UUS RAAMAT

UUS RAAMAT

november 1st, 2007

Peeter Võsu

Thomas Arnrothi raamat "Juudi rahva saatus ja kangelased" on unikaalne ja seda teemat käsitlevaid teoseid Eesti kultuuri-maastikul on vähe.
Kas Sa tead, kes oli Eli Cohen või Wolfgang Lotz? Just nendel lehekülgedel hargnevad Sinu ees põnevad lood spioonidest, kes jäädvustasid end maailmaajalukku. Selle raamatu autor tutvustab meile tõsielulugusid, millest mitmed on uskumatumad, kui parimagi fantaasia vili. Thomas Arnroth toob läbi värvikate piltide meie ette juudi rahva kultuuripärandi,erilisuse ja mõtteviisi, kuid ka sündmusi ning isikuid, kes mõjutasid tänapäeva juudiriigi saatust. Raamat sisaldab jutustusi nii keskaegsest Euroopast, kui Teisest maailmasõjast. Enamgi veel, leiame lahingukirjeldusi Iisraeli pikast ja keerulisest iseseisvussõjast, ajaloofakte, mis aitavad paremini mõista lähiajalugu ja ka tänapäeva maailma meediafookuses olevate sündmuste tausta. See on tõsine raamat ühe tähelepanu-väärse rahva saatusest ja tema kangelastest.
Raamatut lugema ja temaga tutvuma peaks igaüks, eriti need, kes huvituvad Lähis-Ida sündmustest, seda lugema peaks iga ajaloo-, ühiskonna- ja poliitikahuviline. Isegi need, kes tõsisemate huvideta, ei saa olla nautimata Thomas Arnrothi suurepärast teost.
Meeldivaid elamusi ja avastusi Thomas Arnrothi raamatust!

admin Lühisõnumid

Comments are closed.