Home > Lühisõnumid > IISRAELI Sõprade Suvelaager

IISRAELI Sõprade Suvelaager

august 1st, 2008

toimuvad 29 – 31 augustil Missiooni majas, mis asub Muusika külas, Harju Maakonnas (Ruila asula lähedal, Vana Pärnu Maantee Harutee ja Kernu vahelisel lõigul, 5 kilomeetril).

Suvepäevad algavad kogunemisega ja majutumisega reede õhtul kell 17:00, millele järgneb sabati õhtusöök. Laupäeval kestab kava läbi kogu päeva. Pühapäeval on lõpetamine orienteeruvalt keskpäeval. Suvepäevadel räägime Iisraeli 60 aastapäevast ja sellest, miks see oluline on. Samuti tuleb juttu aktuaalsetest sündmustest, vaimulikust perspektiivist ja Iisraeli töö visioonist Eestis.

Osavõtumaks on 350 krooni, mis sisaldab majutuse ja söögi kogu ürituse ajaks. Kaasas peavad olema oma linad. (Linade laenutamise puhul lisandub hinnale 50 krooni). Oma telgiga tulles on hind inimese kohta 200 krooni.

Osavõtjatel palun ennast registreerida e-posti teel: Riina.Kaukver@delaval.com või alates 1. augustist Iisraeli Keskuses, Pikk 52 või telefonil 6411033. Osavõtumaksu võib üle kanda J.R.K.S. Eesti Osakonna arvele 221022834224 või tasuda saabumisel kohapeal.

admin Lühisõnumid

Comments are closed.